Referenssit

Villa Överby

Villa Överby talossa, Tukholmassa on Finnglass sähkölämmitteisen lasin avulla luotu uniikkia arkkitehtuuria ja mukavuutta.


Santa's Hotel Aurora

Santa's hotel Aurorassa Luostolla on luotu Finnglass sähkölämmitteisen lasin avulla ainutkertaiset näkymät ja lämpöolosuhteet. Lasien sisäpinnassa on lämmitys tuottamaan parhaat sisäolosuhteet ja ulkopinnassa on lumensulatus pitämään lasit kirkkaina ja läpinäkyvinä.


Hotelli Kotkanpesä

Hotelli Kotkanpesä Syötteellä on valittu Daily Telegraph lehden mukaan maailman romanttisimpien hotellien joukkoon. Kohde rakennettiin Finnglass sähkölämmitteisillä laseilla. Kattolasit varustettiin lumensulatuksella näkymien luomiseksi ja lisäksi lasit lämmittävät huoneilmaa parhaiden sisäolosuhteiden luomiseksi.


Tikkurilan Asemasilta

Tikkurilan asemasillan henkilöturvallisuus ratkaistiin Finnglass laseilla. Katolta putoavan lumen putoamisriski ratkaistiin varustamalla asemasilta Finnglass sähkölämmitteisillä laseilla ja automaattisella lumensulatuksella. Lasien puhdistustarve minimoitiin käyttämällä ulkopinnassa itsepuhdistuvaa lasia.


Gangloff Cabins

Karibian risteilijän gondolin lasien kondenssiongelma ratkaistiin sähkölämmitteisten lasien avulla. Karibian olosuhteissa ihmisten ollessa gondolissa ilmankosteus tiivistyy lasipintoihin ja estää näkyvyyden. Käyttämällä FGL Heated sähkölämmitteistä lasia kondenssintorjuntaan pystytään ratkaisemaan ongelma ja tarjoamaan esteetön näkyvyys.

Kuva: GANGLOFF CABINS Switzerland


Gostiny Dvor

Gostiny Dvor katossa käytettiin 13000m2 sähkölämmitteistä lasia lumensulatuksella. Koko sisäpiha katettiin sähkölämmitteisellä lasilla, jolloin luonnonvalo saatiin sisätilaan vuoden ympäri. Projekti rakennettiin vuonna 1998 ja on edelleen täydessä toiminnassa ilman ainuttakaan takuukorjausta! 


Levin Iglut

Sähkölämmitteisellä lasilla rakennettiin Levin Igluihin hyvät sisäolosuhteet ja esteetön näkyvyys ympäröivään luontoon. Lasien sisäpinnassa on huonetilan lämmitys ja erillisellä ohjauksella ja erilaisella kytkentäteholla ulkopuolen lumensulatus. Tuote on ollut menestys ja siksi niitä rakennetaan lisää.


Arctic Resort Kakslauttanen

Sähkölämmitteisen lasin avulla luotiin menestysolosuhteen kansainväliselle turismille Arctic Resort Kakslauttaseen. Ensimmäiset Iglut rakennettiin jo yli 15 vuotta sitten ja menestys jatkuu. Igluissa on erillinen ulkopinnan lumensulatus ja sisäpinnan lämmitys. Sisäpinnan lämmitys takaa että sisäolosuhteet täyttävät vaativankin matkailijan toiveet kovimmissakin, jopa -50°C pakkasessa. Ulkopinnan lumensulatus on avaintekijä esteettömän näkyvyyden varmistamiseksi, kansainväliset asiakkaat saapuvat kohteeseen Revontulien vuoksi.


Asiakkaat